Tekst

6. klasse deltog i naturfagsmaraton i Lillebæltshallen torsdag d. 6. april. De eksperimenterede med mange spændende projekter. De blev samlet nr. 4. I flere af delopgaverne blev de nr. 1.

Tekst

Kommunefinalen i Edison blev vundet af Fjelsted Harndrup Skole.

Vores to stolte drenge fra 6. klasse gik hele vejen og tog 1. pladsen blandt 29 deltagere.

Deres opfindelse FT-selen fik en meget flot kritik af dommerne, som ikke blot hæftede sig ved en god præsentation, en genial ide men også et stort engagement hos de to opfindere.

Med 1. pladsen fulgte en præmie på 1000 kr., som går til klassekassen.

Drengene deltog efterfølgende i Landsfinalen i Edison, der er en delaf Danish Entrepreneurshop, i Fredericia. Her kom de i top 5.

Tekst

Fra jord til bord og madspild.
Det var overskrifterne for samarbejdet mellem 6. klasse på Anna Trolles Skole og 6. klasse på Fjelsted Harndrup Skole og Fyns Familie Landbrug.
I onsdags lavede begge 6. klasser middag til deres forældre og søskende. 5 damer fra Fyns Familie Landbrugs familieudvalg assisterede 6. klaserne. TV2 Fyn var forbi og lavede en optagelse. Vi var ca. 130 til spisning om aftenen. Super flot opbakning. Familieudvalget var "sponsorer". Aftenen bød også på 2 fine foredrag om "fra jord til bord" og om "madspild".

Tekst

Linjeidræt har også bordtennis på programmet. Eleverne er dybt koncentrerede om at lære nye teknikker. Vi har i dag besøg af to gæsteinstruktører fra BTK Ejby Bordtennisklub

Linjeidræt

Yoga er en af de idrætsgrene, der er mulighed for at vælge her i vinter. Eleverne fordyber sig i øvelser og lærer mange nye bevægemønstre og koreografier. Her på billedet er det lotusblomsten.

Linjeidræt
Volleyholdet var i Middelfart for at se Ligaholdet fra Middelfart Volley Klub MVK spille mod ASV Aarhus. Sportschef for Ligaholdet Jacob E Petersen havde afsat tid inden kampen startede til at mødes med vores elever, hvor han gav et oplæg om aftenens kamp. Det var en lærerig aften for dem. MVK vandt kampen.

Gæstelærer fra Trekantens Dansefyrtårn
Danseinstrutør Pavel har i 8 uger instrueret både vores 0.klasse og vores idrætslinjedansehold i dans og bevægelse. Eleverne har lært forskellige bevægelsersformer og formationer.
En afslutning på de 8 uger varen flot danseopvisning mandag d. 14. december 2015

Tekst

Jul på Slottet med Odense Symfoniorkester.
En forrygende eftermiddag mandag d. 14. december 2015  i Ejbyhallen. I alt 300 elever sang sammen med det dygtige orkester. Det lød bare så flot.
Det var elever fra 3. og 4. Klasse fra vores skole samt de omkringliggende skoler, der deltog

Edison

Vindere af skolefinalen - se billedet. De gik videre til Middelfart Kommunes finale.

Navnet på ideen/projektet er: "Sådan bliver du sundere".

Træningsdragter til Linjeidræt

Lokale sponsorer har støttet flot op om vores nye tiltag Linjeidræt for 4.,5. og 6. klasse

Tekst

Matematik og musikundervisning i skolegården i det dejligste sensommervejr.

Åben Skole

6. klasse har lært at ro kajak hos Kajakklubben Strømmen i Middelfart. Dygtige instruktører, top motiverede elever og det flotteste sommervejr. Elverne havde en  lærerig dag og en blev oplevese rigere.

Transporten fra Fjelsted Harndrup til MIddelfart blev foretaget med den populære "HIndsgavl bus".

Åben Skole

Gymnastikkaravanen har været på besøg hos os i august måned til glæde for hele Børneuniveset.

Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup var aktøren. 2 dygtige unge mænd instruerede alle børn i universet, så de både fik sved på panden, smil på læben og trænet deres motorik

• Anker Pedersen den 28-06-2017
    Hej SFO ére
    Ferietid sammen med Børnehaven.
    Fra næste uge, dvs. uge 27, er vi nok længere tid i børnehaven, vi tænker det bliver hen ad kl 9, at vi går i Valhalla og returnerer mellem 15 og 15.30.
    Anker
    Else Hansen den 27-06-2017
    Velkommen i skole igen mandag d. 14. august. Vi glæder os til at se jer.

Alle elever møder kl. 8.00

Alle forældre og pårørende er meget velkomne.

Samling i gymnastiksalen kl. 8.30
    Derefter kaffe/te i vores café i aulaen for forældre og pårørende
  • Anker Pedersen den 08-06-2017
    til SFO´ere
    Nyt om sampasning

Vi har nu aftalt med Brenderup at sampasningen i skoleåret 2017/18, dv. uge 42 og uge 7, foregår i Brenderup og at skoleåret 2018/19 er hos os. Dette gælder for både SFO og Børnehuset.

venlig hilsen Anker
  • Anker Pedersen den 30-05-2017
    Sampasningsevaluering uge 42 og 7
    Mandag d. 29.5.17 Ejby, Gelsted, Brenderup og Fjelsted Harndrup
    Vi er enige om at det ikke fungerer ordentligt med alle 4 sammen. Det er for mange børn i forhold til de fysiske rammer og for uoverskueligt til at der bliver den ønskede kvalitet
    Vi er enige om at det er naturligt at det er Ejby- Gelsted der hører sammen og at Brenderup og Fjelsted Harndrup hører sammen.
    Vi er enige om at det er samme institution, der er åben i begge uger i et skoleår. Dvs. at det f.eks. Egehuset/Egetræet der er åben uge 42 og 7 i skoleåret 17/18, og så er det Gelsted der er åben begge uger i året 18/19.
    De to sampasningsområder organiserer selv forløbene og informerer forældrene.
    Anker
Ingen aktuelle nyheder

Link til vores overbygningsskole Anna Trolles Skole

Link til takstblad 2017

Link til ferieplaner

Link til fynbusplan Ringruten 372 Fjelsted Harndrup

Link til junioklub i 3.kl.