Tekst

Linjeidræt har også bordtennis på programmet. Eleverne er dybt koncentrerede om at lære nye teknikker. Vi har i dag besøg af to gæsteinstruktører fra BTK Ejby Bordtennisklub

Linjeidræt

Yoga er en af de idrætsgrene, der er mulighed for at vælge her i vinter. Eleverne fordyber sig i øvelser og lærer mange nye bevægemønstre og koreografier. Her på billedet er det lotusblomsten.

Linjeidræt
Volleyholdet var i Middelfart for at se Ligaholdet fra Middelfart Volley Klub MVK spille mod ASV Aarhus. Sportschef for Ligaholdet Jacob E Petersen havde afsat tid inden kampen startede til at mødes med vores elever, hvor han gav et oplæg om aftenens kamp. Det var en lærerig aften for dem. MVK vandt kampen.

Gæstelærer fra Trekantens Dansefyrtårn
Danseinstrutør Pavel har i 8 uger instrueret både vores 0.klasse og vores idrætslinjedansehold i dans og bevægelse. Eleverne har lært forskellige bevægelsersformer og formationer.
En afslutning på de 8 uger varen flot danseopvisning mandag d. 14. december 2015

Tekst

Jul på Slottet med Odense Symfoniorkester.
En forrygende eftermiddag mandag d. 14. december 2015  i Ejbyhallen. I alt 300 elever sang sammen med det dygtige orkester. Det lød bare så flot.
Det var elever fra 3. og 4. Klasse fra vores skole samt de omkringliggende skoler, der deltog

Edison

Vindere af skolefinalen - se billedet. De gik videre til Middelfart Kommunes finale.

Navnet på ideen/projektet er: "Sådan bliver du sundere".

Træningsdragter til Linjeidræt

Lokale sponsorer har støttet flot op om vores nye tiltag Linjeidræt for 4.,5. og 6. klasse

Tekst

Matematik og musikundervisning i skolegården i det dejligste sensommervejr.

Åben Skole

6. klasse har lært at ro kajak hos Kajakklubben Strømmen i Middelfart. Dygtige instruktører, top motiverede elever og det flotteste sommervejr. Elverne havde en  lærerig dag og en blev oplevese rigere.

Transporten fra Fjelsted Harndrup til MIddelfart blev foretaget med den populære "HIndsgavl bus".

Åben Skole

Gymnastikkaravanen har været på besøg hos os i august måned til glæde for hele Børneuniveset.

Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup var aktøren. 2 dygtige unge mænd instruerede alle børn i universet, så de både fik sved på panden, smil på læben og trænet deres motorik

• Else Hansen den 03-07-2016
      Rigtig god sommerferie til alle

------------------------------------------

Velkommen i skole igen onsdag d. 10. august. Vi glæder os til at se jer.

Alle elever møder kl. 7.55.

Alle forældre og pårørende er meget velkomne.

Samling i gymnastiksalen kl. 8.30
    Derefter kaffe/te i vores café  i aulaen for forældre og pårørende

Ingen aktuelle nyheder