Tekst

Til årets skolefest med overskriften "I Danmark er jeg født...." var alle skolens elever på skift på scenen.

Først 0. og 1. klasse. De havde valgt Snøvsen: skrevet af Benny Andersen. De har arbejdet med talemåder som ”katten i sækken”, ”gå fra snøvsen” mv. De sang bare så flot til forestillingen, hvor de optrådte med sangene Dittes snøvsen-jingle-1 og slutsangen.

2. og 3. klasse havde læst og arbejdet med den fransk klassiker ”Den lille prins” af Antoine de Saint-Exupéry. De optrådte med sangen ”Pjerrot sad på månen” på fransk. Vores gæstelærer (vores lokale organist) indledte med at tale fransk med eleverne. De havde lavet flotte pop-up bøger, store planeter og den lille prins udformet i ler.

Vinderne af elevrådets talent show – to søstre  – optrådte på scenen alene to med deres sang ”pyjamasfest”. De havde selv skrevet teksten og skolens musiklærer havde komponeret melodien.

6.klasse havde valgt gruppen Shu-bi-dua. De optrådte med sangen ”Hvalen Valborg” og med fakta om gruppen Shu-bi-dua. Senere på aftenen kunne publikum dyste i deres viden om gruppen ved en quiz lavet i kahoot.

5. klasse havde valgt Kim Larsen. De optrådte med sangen ”Midt om natten”. Alle elever bidrog med sætninger som tilsammen i hovedræk fortalte Kim Larsens historie. De havde også været kreative og lavet flotte tegninger af Kim Larsen.

4. klasse afsluttede aftenen med Mr. Swing King af Gnags. De fortalte om gruppens Gnags og baggrunden for den. De gav den hele armen med sang og kazoo til Mr. Swing King..

Tekst

Fredag d. 21. december i næsten mørke gik vi alle til kirke. Når vi er nået dertil, er det næsten jul. Dejligt at vores lokale præst åbner kirken en ganske almindelig fredag. Det sætter vi stor pris på.

På skolen optrådte 2.og 3.kl. så flot på scenen med "Nis skal giftes", 4.kl. fik velfortjente svømmediplomer og vores dygtige skoleband (6.kl.) spillede en julesang. Rigtig mange forældre var mødt op for at gå med i kirke og endnu flere kom på skolen til juleafslutningen. Super dejligt med den store opbakning.

Tekst

Sidste skoledag med farvel til 6. klasse og et flot indslag af skolekoret og vores skoleband.

Skolefest

Skolefest torsdag d. 8. februar
med overskriften venskab og kærlighed ♥️

To flotte forestillinger - både formiddag og aften.

...

Alle skolens elever var på skift på scenen. Først skolens kor, der sang ”Jeg må holde ud” fra musicalen ”Rumle og Juanna”. Klasserne optrådte med numre som ”Bedste venner” Pelle og Mollys venskabssang”, ”Åbn dit hjerte” af Thomas Buttenchøn fra u-landskalenderen, ”Kaj og Andreas duet”, ”Papirsklip” af Kim Larsen, ”Millioner” af Rasmus Seebach, ” Du har en ven i mig” og ”Vi skal ikke være kærester”.
5. klasse fremviste ”spørg Charlie” og 6. klasse ”Mads og monopolet”.
Alle klasser afsluttede forestillingen med en fælles sang ”skal vi ikke være venner” med vores lokale organist ved klaveret. Så højtideligt!

Der var fuldt hus til begge forestillinger med fælles kaffebord om formiddagen og fællesspisning om aftenen efterfulgt af populært disko for alle eleverne.

En flot og stor indsats fra både elever og personaler med forestilling og disko og ligeledes fra forældre med al den praktiske hjælp. Det vidner om hvor flot og godt et fællesskab vi har i og omkring vores univers.

Tekst

Tidlig engelsk sprogstart.

I 0.klasse er det 4. klasse med deres lærer, der underviser i TIDLIG ENGELSK SPROGSTART.

0. og 4. klasse er venskabsklasse og kender hinanden godt allerede fra SFO start.

DET at mødes om et "fag" i et trygt og positivt fællesskab, før vires venskab på tværs til noget endnu mere brugbart.

Vi synger, leger, taler - det sammen - en kreativ (ikke boglig) tilgang til et fremmed sprog.

Tidlig engelsk sprogstart:

- stimulerer den sproglige opmærksomhed

- stimulerer motorik og koordination

- øger koncentration og fokus

- styrker fantasi, oplevelse og legelyst mm.

Vi synes selv vores idé om dette tiltag er spændende og har en god virkning på vores fællesskab.

Tekst

Åbent Hus i Fjelsted Harndrup Børneunivers fredag d. 8. september 2017

Tekst

Håndboldkaravanen i Ejbyhallen

Tekst

Gymnastikkaravanen

Tekst

19 nye forveningfulde 0. klasser har første skoledag

Tekst

6. klasse deltog i naturfagsmaraton i Lillebæltshallen torsdag d. 6. april. De eksperimenterede med mange spændende projekter. De blev samlet nr. 4. I flere af delopgaverne blev de nr. 1.

Tekst

Kommunefinalen i Edison blev vundet af Fjelsted Harndrup Skole.

Vores to stolte drenge fra 6. klasse gik hele vejen og tog 1. pladsen blandt 29 deltagere.

Deres opfindelse FT-selen fik en meget flot kritik af dommerne, som ikke blot hæftede sig ved en god præsentation, en genial ide men også et stort engagement hos de to opfindere.

Med 1. pladsen fulgte en præmie på 1000 kr., som går til klassekassen.

Drengene deltog efterfølgende i Landsfinalen i Edison, der er en delaf Danish Entrepreneurshop, i Fredericia. Her kom de i top 5.

Tekst

Fra jord til bord og madspild.
Det var overskrifterne for samarbejdet mellem 6. klasse på Anna Trolles Skole og 6. klasse på Fjelsted Harndrup Skole og Fyns Familie Landbrug.
I onsdags lavede begge 6. klasser middag til deres forældre og søskende. 5 damer fra Fyns Familie Landbrugs familieudvalg assisterede 6. klaserne. TV2 Fyn var forbi og lavede en optagelse. Vi var ca. 130 til spisning om aftenen. Super flot opbakning. Familieudvalget var "sponsorer". Aftenen bød også på 2 fine foredrag om "fra jord til bord" og om "madspild".

Tekst

Linjeidræt har også bordtennis på programmet. Eleverne er dybt koncentrerede om at lære nye teknikker. Vi har i dag besøg af to gæsteinstruktører fra BTK Ejby Bordtennisklub

Tekst

Linjeidræt

Yoga er en af de idrætsgrene, der er mulighed for at vælge her i vinter. Eleverne fordyber sig i øvelser og lærer mange nye bevægemønstre og koreografier. Her på billedet er det lotusblomsten.

Tekst

Tekst

Linjeidræt
Volleyholdet var i Middelfart for at se Ligaholdet fra Middelfart Volley Klub MVK spille mod ASV Aarhus. Sportschef for Ligaholdet Jacob E Petersen havde afsat tid inden kampen startede til at mødes med vores elever, hvor han gav et oplæg om aftenens kamp. Det var en lærerig aften for dem. MVK vandt kampen.

Tekst

Gæstelærer fra Trekantens Dansefyrtårn
Danseinstrutør Pavel har i 8 uger instrueret både vores 0.klasse og vores idrætslinjedansehold i dans og bevægelse. Eleverne har lært forskellige bevægelsersformer og formationer.
En afslutning på de 8 uger varen flot danseopvisning mandag d. 14. december 2015

Tekst

Jul på Slottet med Odense Symfoniorkester.
En forrygende eftermiddag mandag d. 14. december 2015  i Ejbyhallen. I alt 300 elever sang sammen med det dygtige orkester. Det lød bare så flot.
Det var elever fra 3. og 4. Klasse fra vores skole samt de omkringliggende skoler, der deltog

Tekst

Edison

Vindere af skolefinalen - se billedet. De gik videre til Middelfart Kommunes finale.

Navnet på ideen/projektet er: "Sådan bliver du sundere".

Tekst

Træningsdragter til Linjeidræt

Lokale sponsorer har støttet flot op om vores nye tiltag Linjeidræt for 4.,5. og 6. klasse

Tekst

Matematik og musikundervisning i skolegården i det dejligste sensommervejr.

Tekst

Åben Skole

6. klasse har lært at ro kajak hos Kajakklubben Strømmen i Middelfart. Dygtige instruktører, top motiverede elever og det flotteste sommervejr. Elverne havde en  lærerig dag og en blev oplevese rigere.

Transporten fra Fjelsted Harndrup til MIddelfart blev foretaget med den populære "HIndsgavl bus".

Tekst

Åben Skole

Gymnastikkaravanen har været på besøg hos os i august måned til glæde for hele Børneuniveset.

Gymnastikforeningen Fjelsted Harndrup var aktøren. 2 dygtige unge mænd instruerede alle børn i universet, så de både fik sved på panden, smil på læben og trænet deres motorik

Tekst

Tekst

Tekst

Ingen aktuelle opslag

Tekst

Link til vores overbygningsskole Anna Trolles Skole

http://annatrollesskole.skoleporten.dk/sp

Link til takstblad 2017

http://www.middelfart.dk/~/media/Files/Skoler/Takster/Takst%2001012017%202.ashx

Link til ferieplaner

http://www.middelfart.dk/Borger/Born%206-16%20aar/Ferieplan

Link til fynbusplan Ringruten 372 Fjelsted Harndrup

http://www.fynbus.dk/find-din-rejse/rute,372

Link til junioklub i 3.kl.

http://klubcentre.middelfart.dk

Sundhedsplejen i Middelfart Kommune

http://www.middelfart.dk/Borger/Born%200-6%20aar/Sundhedsplejen/Lus

 

 

 

Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen

Besøgstæller

181297
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen