Fjelsted Harndrup Børneunivers består af Fjelsted Harndrup Skole, SFO Valhalla og Børnehuset Regnbuen.

Ideen med Bøneuniverset er at få større sammenhæng i børnenes liv samt et tættere tværfagligt samarbejde og en fælles pædagogisk linje mellem alle 3 institutioner.

Se fælles visions- og værdigrundlag ved at vælge Børneuniverset - nyhedsbreve

Vores samarbejde kort fortalt:
I ferierne arbejder Valhalla og Regnbuen sammen. SFO børnene møder i Regnbuen og slutter dagen i Regnbuen. Personale fra Valhalla går med i Regnbuen ligesom personalet fra Regnbuen også kan gå med i Valhalla.

I tidlig SFO føler der personale med fra Regnbuen til Valhalla fra 1. marts til 1. juli.

Regnbuen går på skolens bibliotek
Legepatruljen fra skolen kommer i Regnbuen
3. klasse er venskabsklasse med storegruppen i Regnbuen
Fælles læsestrategi i storegruppen/tidlig SFO og 0.kl.  Fælles materiale: Legeøen - hop om bord i lyd og ord.
Fælles inklusionsteam - arbejder med trivsel i børnefællesskaber

Vi har lavet en fælles kalender med fælles arrangementer.
På programmet for 2016/2017 står der:
Åbenthus dag fredag d.9. september,
Fælles motionsdag fredag d. 14. oktober
Juleafslutning torsdag d. 22. december.
Pædagogisk udviklingsmøde for alle personaler 4. oktober og 21. marts.
Fællesdag for alle børn og personaler onsdag d. 24. maj (enten på matriklen eller ude af huset)
Sommerafslutning fredag d. 23. juni.

Fællesbestyrelse:
SE under menupunktet Fællesbestyrelse

Fælles forældreråd:

Der er valgt fælles forældreråd mellem Valhalla og Regnbuen.

1. januar 2012 blev Fjelsted Harndrup Børneunivers en realitet.

15. juni 2012 holdt vi officiel indvielse af Fjelsted Harndrup Børneunivers, hvor Borgmester Steen Dahlstrøm bandt den røde tråd sammen og vores nye logo blev indviet.